Rochie de mireasa 2021

Adele marca Milla Nova

 

Dreaming about the DRESS

 

Visăm la momentul alegerii rochiei de mireasă cu mult timp înainte că iubitul să ne ceară în căsătorie! Este visul pe care îl avem încă din copilărie, ne imaginam până în cel mai mic detaliu cum vă arata rochia în ziua nuntii. Și odată cu primii fiori ai iubirii, visul nostru începe să prindă aripi.

Rochia de mireasă nu este o simplă rochie, este o poveste spusă de tine, creată pentru tine și un simbol al feminității tale așa cum îți dorești tu să o exprimi. Noi suntem bucuroși să spunem alături de tine un fragment din această poveste atât de frumoasă și să contribuim la visul tău. Vrem să te sprijinim și să te ajutăm că visul tău să devină realitate.

Magazine rochii de mireasă București!

Adele – a dress designed in Heaven! Especially for you…

Această rochie de mireasăAdele marca Milla Nova, este de un romantism aparte, având un aer boem, ca o zi călduroasă de vară, pe o plajă îndepărtată! Broderiile elegante ale acestui model de rochie de mireasă, Adele, te vor face să spui, cu siguranță, că există dragoste la prima vedere!

O rochie cu un model clasic de sirenă, adus în modernitatea zilelor noastre, printr-un decolteu în „V”, ravisant, dintr-un tulle brodat cu dantelă premium, ce prezintă transparențe uluitoare și aplicații prețioase, minuțios realizate, această rochie îți va încadra perfect corpul. Rochia Adele te surprinde prin felul în care îți îmbracă silueta, urmărind atent linia trupului tău, punându-ți în evidență toate atuurile, oferindu-ți un aer elegant și rafinat.

Se potrivește perfect unui decor de sofisticat al unui restaurat special ales de tine pentru ziua cea mare, sau pentru o nuntă în aer liber, fiind de un alb pur și strălucitor și de o eleganță atemporală.

Rochie de mireasa 2021 Milla Nova

Modernă, sofisticată, absolut spectaculoasă prin detaliile deosebite pe care le prezintă, această rochie insuflă eleganță, dar și simplitate, prin liniile sale fine, dar sigure, prin aplicațiile de broderie strălucitoare, atent așezate pe transparențele fustei. Toate aceste detalii perfecte ale superbei rochii de mireasă Adele îți vor complimenta întreaga ținută, conferindu-ți un aspect stylish și rafinat.

Finețea acestui model de rochie de mireasă 2021 este dată de atenția deosebită la detalii, de multitudinea de straturi de tulle, atent îmbinate pentru a crea o trenă lungă și amplă pe care, cu cea mai mare grijă și atenție, sunt brodate modele deosebite, din dantelă, oferindu-i acestei rochii un aer regal.

Rochii de mireasă București

Fiecare detaliu al acestei creații te va uimi! Te vei îndrăgosti de eleganța acestei rochii deosebite, de materialele de cea mai înaltă calitate, de liniile fără cusur și de atenția deosebită la detalii pe care Anne’s Bridal o acordă fiecărei rochii de mireasă.

Completarea perfectă o poti avea accesorizand-o cu un voal simplu din tulle :

https://weddingdress.ro/produs/romi/ sau cu paiete/sclipici https://weddingdress.ro/produs/niki/

Daca sugestiile noastre nu te-au convins, nu-ți fă griji, în cadrul salonului avem disponibile mult mai mult modele iar consilierele noastre te vor ajuta sa alegi voalul perfect!

Gata cu cititul și hai la noi în showroom. Îți promitem că te vei relaxa și cel mai important…printre sutele de rochii de mireasă care te așteaptă in stoc, îți vei găsi rochia pereche, acea rochie de mireasă 2021 în care vei străluci în cel mai important moment din viața ta. La noi te vei simți că acasă.

PROGRAMARI : https://weddingdress.ro/contact/

Alege MillaNova pentru ca meriti tot ceea ce este mai frumos!

Invaluie-te in zambet si in cele mai fine materiale!

URMARESTE-NE

Echipa Anne's Bridal este aici pentru tine!

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!