ANNE’S BRIDAL

Rochii De Mireasă București

♥️ Un tărâm fermecat unde se conturează vise! ♥️

Indiferent că ai visat toată viața la rochia perfectă pentru ziua nunții sau că ideea acesteia abia acum prinde contur, rochia de mireasă este o emoție care face parte din povestea voastră. Simbol al feminității și al unui ritual de trecere care sărbătorește dragostea, aceasta are o valoare sentimentală imensă. Tocmai de aceea, și procesul de a o găsi pe cea perfectă pentru tine poate fi puțin copleșitor.

 

Rochii de mireasă elegante Bucuresti

 

O rochia de mireasă nu e o simplă rochie, este o poveste spusă de tine, creată pentru tine și un simbol al feminității tale așa cum îți dorești tu să o exprimi. Noi suntem bucuroși să spunem alături de tine un fragment din această poveste atât de frumoasă și să contribuim la visul tău.

Vrem să te sprijinim și să te ajutăm ca visul să devină realitate. Dacă te ghidezi după eleganță, bun gust și calitate, consilierii noștri sunt pregătiți să pornească alături de tine în aventura de a-ți găsi rochia perfectă. Te ajutăm să descoperi ce ți se potrivește și ce te face fericită când te uiți în oglindă. De la croi, la materiale, la designerul potrivit pentru tine, la accesorii și până la sentimentul copleșitor când știi că ai găsit rochia ta. Pentru că te simți mireasă, pentru că te simți frumoasă și așa cum ai visat dintotdeauna.

 

Ești nerăbdătoare să vezi nouă colecție 2020? Așteptarea a luat sfârșit

Aici poți vizualiza toate colecțiile noastre de rochii de mireasă Vezi colectii

Rochii de mireasă 2020 București

Cauți rochii de mireasa prințesă, rochii de mireasa sirena, linie A sau simple?

Anii de experiență, de lucru în echipă și de lucru cu viitoarele mirese vin la pachet cu iubirea noastră pentru design, eleganță, frumos și calitate. Astfel, îți oferim o experiență completă pentru a găsi rochia mult visată.

Te lăsăm să te delectezi cu o mică parte din galeria noastră video, galerie care te transpune în lumea de basm a rochiilor de mireasă!

Aceasta este salonul  ANNE’S BRIDAL, locul unde visele devin realitate, unde tu, mireasa noastră, pleci fericită. Te invităm să facem din povestea noastră una și mai frumoasă. Hai să ne ajutăm și să croim în continuare basmul care prinde viață.

Top ateliere rochii de mireasă București

Bonnie gown

By Milla Nova 2019

MARGARET Gown

By Milla Nova 2019

Happy Holidays

from Anne’s Bridal 🎄

Cum sa-ti alegi rochia de mireasa

Enjoy your magic moment!

Rochii de mireasă – Editia 2019

Mariage Fest – Rochii de mireasă

Editia Februarie 2018

Diana Munteanu

şi-a ales rochia de mireasă

Targul “GHIDUL MIRESEI”

Rochii de mireasă – Editia 2018
Contacteaza-ne

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search