Marca MILLA NOVA

Rochii De Mireasă Milla Nova,

Dragoste La Prima Probă!

Rochia de mireasă este o emoție care face parte din povestea ta, dar și din povestea noastră!

Indiferent că ai visat toată viața la rochia perfectă pentru ziua nunții sau că ideea acesteia abia acum prinde contur, ne dăm seama că procesul de a o găsi pe cea perfectă pentru tine poate fi puțin copleșitor. Misiunea noastră este de a le ajuta pe viitoarele mirese să se bucure de întreg procesul de a alege rochia visurilor sale și de a se îndrăgosti de această. Și recunoaștem că suntem tare fericiți să contribuim la atâtea povești de iubire.

Design-ul boem, chic și senzual al acestor rochii de mireasă sunt într-un acord perfect cu dantela deosebit de prețioasă, ce îți va îmbrăca trupul într-un mod sublim, accentuându-i fiecare formă, linie și trăsătură. Aplicațiile de pietre strălucitoare, pe transparențele de tulle ale acestor superbe rochii de mireasă boeme, conferă un aer stylish și modern al acestor rochii romantice, perfecte pentru nunțile pe plajă, vară, în acorduri de chitară și sunetul liniștitor al valurilor oceanului.

 
Rochii de mireasă Milla Nova București
 

Cu numai o vizită la showroom-ul nostru, vei descoperi o multitudine de modele de rochii de mireasă care te vor pune în evidenţă şi vor face ca toate privirile să fie aţintite spre tine în drumul tău spre altar sau pe ringul de dans.

La Anne’s Bridal, știm că detaliile fac diferența, iar noi ne vom asigura mereu că vei avea o ținută ce te va diferenția și îți va pune în evidență trăsăturile, eleganța și finețea trupului!

Mai mult, orice model vei alege din colecţiile noastre, poţi fi sigură că este fabricat din materiale fine şi rezistente, de la producători renumiţi în industria textilă. Ţesături din voal, tulle simplu sau cu fir strălucitor, dantelă, organza, satin sau mătase, toate în nuanţe de alb strălucitor ,ivoire sau nude powder, toate acestea, la cele mai pe bune preţuri de pe piaţă.

 

Rochii de mireasă Milla Nova România

 

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată romantismul, răspunsul îl avem noi. Rochiile de mireasă din colecția Milla Nova devin etalonul romantismului și al eleganței, datorită elementelor desăvârșite, create special pentru iubitoarele de frumos, ce se pierd cu gândul în poveștile demult apuse și visează la o nuntă cu adevărat specială!

Materialele și țesăturile premium ale acestor rochii de mireasă și atenția deosebită la detalii a fiecărei rochii de mireasă din această colecție specială te vor face să te simți ca o adevărată prințesă!

Proba este gratuită în salonul nostru, iar reprezentantele 𝐀𝐧𝐧𝐞’𝐬 𝐁𝐫𝐢𝐝𝐚𝐥 te vor ajuta să faci alegerea perfectă şi chiar ne vom asigura că va fi ajustată pe măsurile tale, pentru a-ţi veni ca turnat.

 

Rochii De Mireasă Milla Nova Lux București

 

*** În Cadrul Salonului Nu Se Regăsesc Toate Modelele Prezentate, Însă Orice Model Poate Fi Adus Pe Bază De Comandă Fermă. 
Dacă Aveți Vreo Preferință, Vă Rugăm Să Ne Consultați Înainte De A Programa Vizita!

ROCHII DE MIREASA MILLA NOVA

"DROP" 2024

ROCHII DE MIREASA MILLA NOVA

"STARS IN WHITE" 2024

ROCHII DE MIREASA MILLA NOVA

"COUTURE" 2024

ROCHII DE MIREASA – MILLA NOVA

"ALL ABOUT LOVE" 2023

ROCHII DE MIREASA MILLA NOVA

"CALYPSO" 2023

ROCHII DE MIREASA MILLA NOVA

"ROYAL" 2022

ROCHII DE MIREASA MILLA NOVA

"IT BEGINS" 2022