Rochii De Mireasă LORENZO ROSSI

Rochii De Mireasă LORENZO ROSSI

„Rochii de mireasă pentru suflet, nu numai pentru trup”

 

Cauți rochii de mireasă prințesă, rochii de mireasă sirenă,

rochii de mireasă linie A sau simple?

 

Eleganță, rafinament, bun gust … Acestea sunt doar trei dintre principalele caracteristici ale colecției deosebite de rochii de mireasă Lorenzo Rossi. Aceste rochii de mireasă superbe uimesc prin felul în care îți îmbracă silueta, urmărind atent linia corpului, punându-ți în evidență toate atuurile, oferindu-ți un aer elegant și sofisticat. Se potrivesc de minune unui decor de lux al unui restaurat special ales de tine pentru ziua cea mare, fiind de un alb pur și strălucitor și de o eleganță atemporală. Eleganța nu ar trebui să fie niciodată plictisitoare! Iar aceste rochii de mireasa impunătoare sunt dovada clară că stilul și rafinamentul vor fi mereu la modă!

Etalon al eleganței, aceste rochii de mireasă sunt demne de eleganța hollywoodiana a actrițelor iconice, de la Marilyn Monroe la Elizabeth Taylor. Siluete fermecătoare, materiale și țesături premium, detalii deosebite, linii fără cusur, trene ample, ținute absolut perfecte – despre asta este colecția Lorenzo Rossi. Straturi de tulle, atent tăiate și îmbinate pentru a crea drapaje sofisticate, aplicații de perle de calitate, pietre ce dau un aspect prețios și extravagant, broderii impresionante… toate aceste elemente fac ca aceste rochii să fie, de departe, cele mai rafinate!

Designer rochii de mireasă București

Cu numai o vizită la showroom-ul nostru, vei descoperi o multitudine de modele de rochii de mireasă care te vor pune în evidenţă şi vor face ca toate privirile să fie aţintite spre tine în drumul tău spre altar sau pe ringul de dans.

La Anne’s Bridal, știm că detaliile fac diferența, iar noi ne vom asigura mereu că vei avea o ținută ce te va diferenția și îți va pune în evidență trăsăturile, eleganța și finețea trupului!

Mai mult, orice model vei alege din colecţiile noastre, poţi fi sigură că este fabricat din materiale fine şi rezistente, de la producători renumiţi în industria textilă. Ţesături din voal, tulle simplu sau cu fir strălucitor, dantelă, organza, satin sau mătase, toate în nuanţe de alb strălucitor ,ivoire sau nude powder, toate acestea, la cele mai pe bune preţuri de pe piaţă.

 

Rochii de mireasă Lorenzo Rossi București

 

Valurile de materiale prețioase, cusute cu mare atenție și grijă, special pentru tine, transparențele fine ale rochiei, detaliile fără cusur, îmbinările de tulle … toate acestea fac ca aceste creații să nu fie doar simple rochii de mireasă, ci  adevărate opere de artă, desprinse din basmele de altădată!

Vino în showroom-ul Anne’s Bridal pentru a proba rochia visurilor tale și spune „DA” unei rochii din colecția Lorenzo Rossi! Crede-ne pe cuvânt, fiecare detaliu te va impresiona! Te vei îndrăgosti iremediabil de finețea acestei rochii deosebite, de materialele de cea mai înaltă calitate, de liniile fără cusur și de atenția deosebită la detalii pe care Anne’s Bridal o acordă fiecărei rochii de mireasă.

 

Rochii de mireasă Lorenzo Rossi sirenă cu dantelă

Rochii de mireasă Lorenzo Rossi printesă cu dantelă

 

*** În Cadrul Salonului Nu Se Regăsesc Toate Modelele Prezentate, Însă Orice Model Poate Fi Adus Pe Bază De Comandă Fermă. 
Dacă Aveți Vreo Preferință, Vă Rugăm Să Ne Consultați Înainte De A Programa Vizita!

ROCHII DE MIREASĂ MILLA 2024

SECRET GARDEN

ROCHII DE MIREASĂ MILLA 2022

EGIPT

ROCHII DE MIREASĂ MILLA 2023

PARIS

ROCHII DE MIREASĂ MILLA

2021

Acesta este doar un moment din lumea noastră de basm, „lume” care înseamnă visare și dragoste de frumos! Vă invităm să vă delectați in lumea de basm a rochiilor de mireasă marca Lorenzo Rossi!

Proba este gratuită în salonul nostru, iar reprezentantele 𝐀𝐧𝐧𝐞’𝐬 𝐁𝐫𝐢𝐝𝐚𝐥 te vor ajuta să faci alegerea perfectă şi chiar ne vom asigura că va fi ajustată pe măsurile tale, pentru a-ţi veni ca turnat.

Te invităm, astfel, pe site-ul nostru, să alegi dintre cele mai frumoase rochii de mireasă şi să îţi faci o programare la salonul nostru pentru a le proba.

Ne poţi contacta la numărul de telefon 0730 146 499 sau la adresa de mail bridaldesign@yahoo.com ori poţi veni chiar la showroom-ul nostru de pe Calea 13 Septembrie nr 162, sector 5, Bucureşti