Răsfoieşti site-urile şi cataloagele cu ultimele trenduri, căutând rochia perfectă, însă când o găseşti, îţi dai seama că mai ai nevoie să „creşti” puţin în ea ca să arate bine pe tine. Nicio grijă! Designerii iscusiţi au venit cu idei fix pentru problema ta, ca să nu fii nevoită să îţi arunci de tot ideile.

Faptul că eşti minionă nu este neapărat un impediment, din contră! Dacă alegi design-ul potrivit, poţi fi o mireasă gingaşă şi diafană.

Primul nostru sfat, înainte de a recomanda modele propriu-zise, este să optezi mai mult pentru materiale uşoare, vaporoase şi modele de tip „trompetă” sau conice, în detrimentul rochiilor voluminoase de la brâu în jos, care te pot ascunde de-a dreptul.

  1. Pentru a-ţi lungi optic picioarele, nu ezita să le arăţi pur şi simplu, cu ajutorul unui design inedit, cu voal sau tull peste o fustă scurtă. După preferinţe poţi să alegi o rochie cu trenă, care va întări iluzia de continuitate.

Rochie de mireasă Sheila, din colecţia Blooming London by Milla Nova

Rochii de mireasa Bucuresti - Anne's Bridal
Rochii de mireasa Bucuresti - Anne's Bridal

2. Simplitatea este cheia de cele mai multe ori, chiar şi când vorbim despre rochii de mireasă, indiferent de forma corpului sau de dimensiuni. Nimic mai adevărat! O rochie simplă, albă, cu o croială care să îţi flateze forma corpului, poate să facă mai mult decât ţi-ai imagina!

Rochia de mireasă Vita, din colecţia Just White by Milla Nova

3. Decolteul în V, cu bretele groase, face minuni pentru miresele scunde, creând un efect de alungire încă de la umeri în jos, spre podea.

Rochie de mireasă Arya, din colecţia California Dreaming, by Milla Nova

Rochii de mireasă pentru minione
Rochii de mireasa ieftine

4. Da, rochiile tip sirenă sunt permise! Secretul este să alegi o fustă slim, iar partea de jos să nu fie foarte voluminoasă, pentru a nu-ţi tăia din înălţime.

Rochie de mireasă Rihanna, din colecţia California Dreaming, by Milla Nova

5. Încă un exemplu perfect de rochie care îţi permite să îţi arăţi picioarele şi să fii sexy, indiferent de înâlţime. Ne referim aici la rochia scurtă, cu trenă.

Rochie de mireasă Miranda, din colecţia California Dreaming, by Milla Nova

Rochii de mireasă pentru minione
Rochii de mireasa Milla Nova - model EUGENIA

6. Nu în ultimul rând, rochia cu o croială tip „trompetă”. Este de fapt o variantă uşor diferită, în cazul în care îţi doreşti totuşi o rochie cu acel aspect de prinţesă. Fusta porneşte tot din talie, însă merge în jos într-o formă triunghiulară, care alungeşte mult corpul.

Rochia de mireasă Eugenia, din colecţia ROYAL 2020 by Milla Nova

Mai multe despre rochiile care ţi se potrivesc poţi afla chiar de la reprezentanţii din showroom-ul Anne’s Bridal. Consilierii noştri îţi vor sta la dispoziţie pentru orice tip de întrebări şi te vor ajuta să alegi rochia perfectă pentru tine, din colecţiile unor importatori de top, precum Milla Nova, Lorenzo Rossi, Arya Bride sau Elly Bride.

Contacteaza-ne

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!

Start typing and press Enter to search