Nuntă la castel – Care este rochia de mireasa ideală?

 

O nuntă la castel este visul multor femei, încă de la vârste fragede, când trăiau în lumea basmelor și își îmbrăcau păpușile în cele mai frumoase rochii de mireasă pentru un moment magic: o nuntă ca în povești. Dacă ai reuşit să îţi îndeplineşti visul din copilărie să ai parte de un „Da!” într-o locaţie impunătoare şi splendidă precum un castel sau un conac vechi, avem câteva idei pentru a te ajuta să fii parte din peisajul de poveste.

O rochia de mireasă pentru o nuntă într-o astfel de locaţie nu trebuie să fie una oarecare. Fiecare detaliu trebuie cântărit şi analizat cu mare grijă, mai ales pentru minunata şedinţă foto în care tu vei fi vedeta!

Începem cu câteva recomandări de rochii de mireasă spectaculoase, în care te vei simţi ca o prinţesă şi în care îi vei fermeca pe toţi cei din jur.

Rochii de mireasă tip prinţesă

 

Bineînţeles că începem cu începutul când vorbim despre rochii potrivite pentru o nuntă la castel, respectiv rochiile tip printesă, cu o fustă voluminoasă, care porneşte din talie. La acest gen de rochie se potriveşte un corset sau un top cu umeri lăsaţi, ca în modelul alăturat. Acesta va sublinia şi mai mult trăsăturile tale feminine şi va înnobila aspectul general.

 

Rochii de mireasă la comanda București

Rochie Matilda, colecţia Royal 2020, by Milla Nova

Mai mult volum

 

Cu o astfel de locaţie impunătoare şi opulentă, poţi să mergi până la un nivel dramatic cu volumul şi cu straturile de material care, îmbinate cu gust, vor atrage toată atenţia asupra ta.

Un exemplu sunt rochiile de mireasă Medeya sau Nurina din colecţia Royal 2020, de la Milla Nova, ambele variante extrem de elegante şi potrivite pentru un astfel de eveniment.

 

Rochii de mireasă elegante Bucureşti

Rochie Medeya, colecţia Royal 2020, by Milla Nova

Rochie de mireasă cu trenă lungă

 

Trena a fost considerată în trecut, în înalta societate, un simbol al statutului miresei. Cu cât era mai lungă şi mai bogată, cu atât mai important era statutul acesteia. Aceste lucruri poate nu se mai aplică în ziua de astăzi, dar cert este că trena a rămas un simbol al eleganţei şi feminităţii, purtat de toate miresele care doresc să aibă o apariţie memorabilă. Iar când vorbim despre un loc atât de special precum un castel, o rochie cu trenă sau un voal lung este mai mult decât indicat.

Imaginează-ţi numai superba ta trenă pe culoarele sau pe scările impunătoare ale castelului, sub privirile uimite ale celor din jur.

Rochie Mirta, colecţia Royal 2020, by Milla Nova

Rochii de mireasă de culoarea fildeşului

Albul este caracteristic pentru rochiile de mireasă, chiar şi pentru cele pe care le poţi purta la castel. Însă o nuanţa diferită te poate scoate din tipare şi poate oferi un plus de eleganţă.

Rochie Luchiya, colecţia Royal 2020, by Milla Nova

Rochii de mireasa MILLA NOVA

Ornamente potrivite pentru o rochie de mireasă la castel!

În timp ce multe mirese pot opta pentru un look simplu şi elegant, fără prea multe elemente vizuale pe rochie, din nou, locaţia nunţii îţi permite să te „joci” puţin cu modelele de broderii sau ornamente.

Dantelă preţioasă, cristale, perle, panglici, orice simţi că aduce un plus rochiei tale şi aspectului tău general în ziua nunţii, chiar contează! Secretul este să fie aplicate cu grijă, astfel încât să nu cazi în cealaltă extremă. Este important ca totul să rămână în limitele eleganţei, mai ales când vorbim despre o nuntă la castel.

Rochii de mireasă deosebite București

Şi că tot am menţionat dantela, aceasta este adesea folosită la rochiile de mireasă de orice tip, fiind un material elegant. Însă poţi să alegi şi materiale mai uşoare, din voal, mătase sau organza fină. Ţesăturile de calitate se aşează frumos pe orice tip de siluetă şi flatează forma corpului, oferind acel aspect „preţios”, regal.

Rochie Hurrem, colecţia Royal 2020, by Milla Nova

Rochii de mireasa MILLA NOVA

Sperăm că aceste propuneri te-au ajutat să îţi găseşti rochia de vis şi te invităm cu încredere în showroom-ul nostru pentru a proba superbele rochii de mireasă din colecţia Royal 2020 marca Milla Nova şi nu numai. Îţi garantăm că nu ai cum să pleci fără să nu te îndrăgosteşti măcar de unul dintre modelele noastre de la importatori precum Lorenzo Rossi, Arya Bride sau Elly Bride.

Top ateliere Rochii de mireasă București

Contacteaza-ne

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search