Rochii de mireasă Milla Nova 2021

New Campaign

Colecția In the name of love – 2020-2021

 

 

Te-ai întrebat vreodată ce ai face în numele iubirii?

Atunci când mișcarea este mai mult decât o acțiune, ci devine un dans în doi. Atunci când sentimentul devinde imposibil pentru a fi descris de vorbe, dar atât de puternic încât răsună în toată ființa. Atunci când timpul se contractă și capătă sens doar în prezența celuilalt.

În mare taină, poate că acolo începe totul. Duios și clocotitor ca un adevarăt zvon de iubire.

Noua colectie “In the name of love” marca Milla Nova spune o poveste. O poveste a celor ce sunt capabili să facă totul în numele iubirii lor.

Pentru cei cu adevărat romantici, complexitatea modelor oferă, cu siguranță, o vizune nouă asupra rochiilor de mireasă clasice, combinând linii fine ale croielii cu detalii minuțios lucrate. De la rochii cu straturi voluminoase din tulle de fildeș, până la eleganța dată de țesăturile moi, de la corsete care îmbracă atent decolteul, până la mânecile căzute ce scot în evidență rafinamentul trăsăturilor, de la albul pur, până la nuanțele calde de ivoare, noua colecție reușește să aducă în același timp delicatețe, cât și o paletă întreagă a detaliilor moderne.

Amprenta noii colecții stă în complexitatea elementelor ce alcătuiesc fiecare rochie în parte. Indiferent de modelul ales, noile rochii de mireasă ale colecției vor spune o poveste împreună cu tine. Vor spune, în final, povestea ta. Și, de ce nu, complexitatea lor vine să întărească complexitatea și frumusețea iubirii insăși!

Te asteptăm în showroom-ul nostru pentru a descoperi stilul unic al rochiilor de mireasă – In the name of love!

Proba este gratuită în salonul nostru, iar reprezentantele 𝐀𝐧𝐧𝐞’𝐬 𝐁𝐫𝐢𝐝𝐚𝐥 te vor ajuta să faci alegerea perfectă şi chiar ne vom asigura că va fi ajustată pe măsurile tale, pentru a-ţi veni ca turnat.

Te invităm, astfel, pe site-ul nostru, să alegi cele mai frumoase rochii şi să îţi faci o programare la salonul 𝐀𝐧𝐧𝐞’𝐬 𝐁𝐫𝐢𝐝𝐚𝐥 pentru a le proba.

Ne poţi contacta la numărul de telefon 0730.146.499 , mai multe detalii găsind la rubrica Contact sau ne poţi scrie pe adresa de mail bridaldesign@yahoo.com

Te aşteptăm la showroom-ul nostru de pe Calea 13 Septembrie nr 162, sector 5, Bucureşti

Rochii de mireasă de lux Milla Nova

 

FOLLOW US ON OUR SOCIAL NETWORKS

FACEBOOK / INSTAGRAM /  PINTEREST / YOUTUBE

Echipa Anne's Bridal este aici pentru tine!

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!