Nunți 2020 – sau cum au evoluat nunțile în ultima decadă

Rochia de mireasă este, a fost și va rămâne cea mai iubită piesă vestimentară, având norocul de a fi alaturi de femeile de pretutindeni în cel mai fericit moment …

Și cred că suntem cu toții de acord că, în anul 2010, more was more. De la rochii de mireasă supraîncărcate, imense, de prințesă, la meniuri de nuntă excesiv de „prețioase”, la aranjamente florale complicate și rochii extraordinar de scumpe, acestea erau trendurile care au marcat ultima perioadă în materie de nunți.

Rochii de mireasa Milla Nova - model MEDEYA

În ultimii ani, încet-încet, conceptul de „trend” a dispărut în ceea ce privește rochiile de mireasă.

Dacă în 2016, o rochie cu corset și o multitudine de cristale era trend-ul momentului, iar în 2017 se purtau pantalonii și costumele erau o alternativă cool la rochiile de mireasă, în 2020 nu mai există trend-uri.

Rochii de mireasa 2021 - MillaNova
Rochii de mireasa Milla Nova - model JASMIN

Magazine rochii de mireasă București   

 

Modelele variază enorm, de la design-ul minimalist precum rochia purtată de Meghan Markle, la cel maximalist, la „the barely there dress”, la rochia furou, mini – orice este acceptat astăzi! Sentimentul general este că, în 2020, mireasa dorește să poarte ceva ce o reprezintă în totalitate, nerespectând trenduri și va purta exact rochia în care se va simți bine. Sau chiar costumul, indiferent dacă este purtat cu o pereche de stiletto sau cu teniși.

Rochii de mireasă designeri celebri

 

În mod surprinzător, în 2020 este o cerere din ce în ce mai mare pentru rochii de mireasă mai simple, ce mai pot fi purtate și cu alte ocazii, în principiu și datorită trendului global către mai puțin consumerism.

Rochii de mireasă unice, croite pe măsurile tale!

Achiziționarea unei rochii de mireasă de mii de euro ce va putea fi purtată doar pentru o singură noapte, nu pare a fi o decizie bună, așadar se observă un trend global către minimalism, către modele simple, versatile, ce pot fi repurtate și reinterpretate în diferite ținute.

Rochii de mireasa simple

În 2020, observăm din ce în ce mai multe mirese fashioniste, care nu respectă trenduri și doresc să își accesorizeze rochiile cu funde ample, mâneci bufante sau aleg chiar modele în culori pastelate – mireselor nefiindu-le frică să experimenteze, să fie creative și îndrăznețe.

Rochii de mireasa 2021 MillaNova

În ultimii ani, nunțile au devenit din ce în ce mai personale și odată cu această schimbare, miresele au început să opteze pentru decorul arhitectural în detrimentul celui clasic. Stiliștii recomandă aranjamente florale simple, cu flori naturale și de mărimi obișnuite, care să complimenteze localul ales pentru nuntă.

Rochii de Mireasă realizate din țesături naturale, dantele prețioase și broderii delicate!

Rochia de mireasă nu e o simplă rochie, este o poveste spusă de tine, creată pentru tine și un simbol al feminității tale așa cum îți dorești tu să o exprimi. Noi suntem bucuroși să spunem alături de tine un fragment din această poveste atât de frumoasă și să contribuim la visul tău.

Vrem să te sprijinim și să te ajutăm ca visul să devină realitate. Dacă te ghidezi după eleganță, bun gust și calitate, consilierii noștri sunt pregătiți să pornească alături de tine în aventura de a-ți găsi rochia perfectă. Te ajutăm să descoperi ce ți se potrivește și ce te face fericită când te uiți în oglindă. De la croi, la materiale, la designerul potrivit pentru tine, la accesorii și până la sentimentul copleșitor când știi că ai găsit rochia ta. Pentru că te simți mireasă, pentru că te simți frumoasă și așa cum ai visat dintotdeauna.

Rochii de mireasă de cea mai buna calitate !

Exclusivitate – Rochii de mireasă Milla Nova 

Te invităm, astfel, pe site-ul nostru, să alegi dintre cele mai frumoase rochii de mireasă şi să îţi faci o programare la salonul nostru pentru a le proba.

Ne poţi contacta la numărul de telefon 0730 769 256 sau la adresa de mail office_wedding@yahoo.com, ori poţi veni chiar la showroom-ul nostru de pe Calea 13 Septembrie nr 162, sector 5, Bucureşti

 

Te așteptăm în salonul nostru pentru a alege impreună rochia mult visată!

Blog Rochii de Mireasă

Rochii extravagante,
Pentru mirese curajoase!

Contacteaza-ne

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!

Start typing and press Enter to search