Tabel marimi rochii de mireasa

Vrem să te sprijinim și să te ajutăm ca visul să devină realitate. Dacă te ghidezi după eleganță, bun gust și calitate, consilierii noștri sunt pregătiți să pornească alături de tine în aventura de a-ți găsi rochia perfectă. Te ajutăm să descoperi ce ți se potrivește și ce te face fericită când te uiți în oglindă.

De la croi, la materiale, la designerul potrivit pentru tine, la accesorii și până la sentimentul copleșitor când știi că ai găsit rochia ta. Pentru că te simți mireasă, pentru că te simți frumoasă și așa cum ai visat dintotdeauna.

Alegerea unei rochii de mireasă ca și model este relativ simplă dat fiind faptul că se bazează pe aprecierea vizuală a calității și modului cum aceasta se potrivește cu așteptările dumneavoastră în materie de eleganță. Atunci când vine însă vorba de a cumpără o rochie, este nevoie de o modalitate de a specifica mărimea ei și pentru acest lucru noi dispunem de două modalități de abordare:

1. După mărimi având la bază un tabel ca cel de mai jos, care se bazează pe 7 dimensiuni principale pentru a încadra rochia în una din mărimile furnizate de firma noastră.

EUR size

UK sizeBREAST cmWAIST cm

HIPS cm

34

88464

92

36108868

96

38

129272

100

40149676

104

42

1610080

108

44

1810484

112

46

2010888

116


IMPORTANT: 

2. În cazul în care măsurătorile dvs. nu se încadrează în dimensiunile furnizate în tabel recomandarea noastră, bazata pe experiență și pe rezultate, este ne trimiteți pe email măsurătorile dumneavoastră.

  • Nu luați masurile singura! Ele vor fi categoric eronate!
  • Invitați o prietena care ajute luați măsurătorile.
  • Măsurătorile se vor face cu un metru de vinilin de croitorie.
  • Pe timpul măsurătorilor veți purta lenjerie și pantofi asemănătoare cu cele ce vor fi purtate în ziua nuntii.

Cum să te masori corect - rochii de mireasă

tabel marimi rochii de mireasa

Gata cu cititul și hai la noi în showroom. Îți promitem că te vei relaxa și cel mai important…printre sutele de rochii de mireasă care te așteaptă in stoc, îți vei găsi rochia pereche, acea rochie de mireasă în care vei străluci în cel mai important moment din viața ta. La noi te vei simți că acasă.

PROGRAMARI : Contact

Echipa Anne's Bridal este aici pentru tine!

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!