Magia Elegantei: Descoperind Rochiile de Mireasa Stil Printesa la ANNE’S BRIDAL

GABRIELLE by MILLA NOVA

În universul mirific al nuntii, rochia de mireasă este punctul culminant, iar stilul “Printesa” rămâne mereu o alegere clasică și fermecătoare. ANNE’S BRIDAL, un sanctuar al eleganței, aduce în prim-plan această alegere regală, îmbinând detaliile atent lucrate cu diversitatea modelelor și o atenție meticuloasă la fiecare cusătură. Această incursiune în lumea rochiilor de mireasă stil “Printesa” la ANNE’S BRIDAL explorează varietatea de opțiuni, atenția acordată detaliilor, procesul de comandă personalizată, și oferă o privire apropiată la colecțiile de designeri internaționali Milla Nova și Lorenzo Rossi.

Diversitatea de Modele: Eleganța în Fiecare Detaliu

ANNE’S BRIDAL se distinge prin varietatea uluitoare de rochii de mireasă stil “Printesa” pe care le oferă. Fie că sunteți în căutarea unei fuste ample cu dantelă delicată sau a unei rochii strălucitoare cu aplicații sofisticate, cu siguranță veți găsi rochia visurilor dumneavoastră în această oază de eleganță. Colecțiile includ modele clasice, dar și reinterpretări contemporane ale acestui stil regal, adaptate pentru gusturile moderne ale mireselor.

Atentia la Detalii: Artă în Fiecare Cusătură

La ANNE’S BRIDAL, arta rochiei de mireasă “Printesa” înseamnă acordarea unei atenții meticuloase fiecărui detaliu. Fiecare rochie este creată cu pasiune și grijă, de la cusături și dantelă până la broderii și aplicații, garantând că veți străluci în ziua nunții. Croiul sofisticat evidențiază talia și silueta, oferindu-vă un aspect fermecător într-o zi atât de specială.

Comenzi Personalizate: Crearea Rochiei de Vis

Dacă visul dumneavoastră de rochie de mireasă “Printesa” nu este reflectat în modelele existente, ANNE’S BRIDAL vă oferă posibilitatea de a comanda o rochie personalizată. Aici, aveți libertatea de a adăuga detalii sau de a ajusta designul pentru a vă crea rochia de vis unică și perfectă.

Timpul de Producție: Planificare și Ajustări

Înțelegem că planificarea unei nunți necesită atenție și timp. ANNE’S BRIDAL onorează comenzile în aproximativ 4-5 luni și jumătate, oferind, de asemenea, posibilitatea de a adăuga timp suplimentar pentru ajustările dorite (2-3 săptămâni). Astfel, vi se garantează suficient timp pentru a vă pregăti pentru ziua specială.

Voaluri și Accesorii: Eleganța Completa

Magazinul nu oferă doar rochii, ci și o gamă variată de voaluri și accesorii pentru a completa look-ul miresei. De la voaluri lungi și scurte până la modele cu dantelă și paiete, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a adăuga o notă suplimentară de eleganță și rafinament.

Date de Contact:

BUCUREȘTI:

 • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
 • Număr de telefon: 0730146499
 • Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 162 Demisol, Sector 5 (Intersecția Șoseaua Progresului – Calea 13 Septembrie)
 • Program: Duminica – Luni Închis, Marți – Vineri 12:00 – 20:00, Sâmbătă 09:30 – 17:00.

TIMIȘOARA:

 • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
 • Număr de telefon: 0741412888
 • Adresa: Bulevardul General Ion Dragalina nr. 24
 • Program: Luni – Vineri 10:00 – 18:00, Sâmbătă 10:00 – 15:00, Duminică Închisă.

Colecții Exclusive de Designeri Internaționali: Milla Nova și Lorenzo Rossi

ANNE’S BRIDAL se mândrește cu colaborări exclusive cu branduri de renume mondial precum Milla Nova și Lorenzo Rossi. Aceste colecții aduc în magazinul nostru rochii de mireasă care sunt adevărate opere de artă, cu designuri rafinate și materiale de cea mai înaltă calitate.

Promoții și Reduceri: Călătoria în Lumea Rochiilor de Mireasă 2023-2024

În plus față de colecțiile noastre de bază, ANNE’S BRIDAL aduce mereu noutăți prin colaborări și promoții. Nu ratați ocazia de a descoperi cele mai recente tendințe în lumea rochiilor de mireasă.

Întrebări Frecvente și Răspunsuri: Ghidul Spre Rochia de Vis

 • Ce colecții de rochii de mireasă se găsesc la salon? În salonul ANNE’S BRIDAL, veți găsi o selecție semnificativă din fiecare colecție de rochii de mireasă, iar orice model prezentat poate fi adus pe bază de comandă fermă.
 • Toate rochiile prezentate pe site se regăsesc în cadrul salonului? O parte semnificativă din fiecare colecție este expusă în salon, însă orice model prezentat online poate fi adus pe bază de comandă fermă.
 • Cum se poate comanda modelul de rochie dorit și care este timpul de onorare a unei comenzi? Timpul de onorare al comenzilor este de minim 4-5 luni și jumătate, în funcție de brand-ul rochiei. Ajustările necesare pot adăuga încă 2-3 săptămâni.
 • Pot suferi modificări de model? Modelul rochiei poate suferi modificări de culoare și pot fi aplicate bretele sau tăiate trenurile, în funcție de model.
 • Se pot retușa rochiile de mireasă cumpărate? Retușurile sunt incluse în prețul rochiei comandate, iar modificările suplimentare se pot face contra cost.

Cum Cumpăr O Rochie De Mireasă?

Indiferent dacă ești la început de drum în căutarea rochiei de mireasă sau deja știi exact ceea ce îți dorești, ANNE’S BRIDAL este aici pentru a te ghida. Detaliile despre cum să comanzi o rochie de mireasă sunt disponibile aici.

Concluzie: Transformând Visul în Realitate

La ANNE’S BRIDAL, fiecare rochie de mireasă nu este doar o piesă de îmbrăcăminte, ci o poveste spusă și trăită. Alegând să fiți parte din această poveste, veți descoperi nu doar rochii, ci experiența unei echipe dedicate să vă ajute să transformați ziua nunții într-un eveniment cu adevărat de neuitat și special.

Descoperiți eleganța și farmecul rochiilor de mireasă stil “Printesa” la ANNE’S BRIDAL – locul unde fiecare mireasă devine o prințesă în propria sa poveste de iubire. Vă așteptăm cu drag să explorați și să vă apropiați de rochia perfectă, care să vă reflecte visurile și să vă îmbrace în magia acestui moment unic în viață.

Cu ANNE’S BRIDAL, visul de a fi o prințesă în ziua nunții devine o realitate elegantă și rafinată!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Galeria Noastra