Descoperiți Eleganța cu Rochiile de Mireasă Stil Prințesă de la ANNE’S BRIDAL

Styled Photoshoot Manasia 186 scaled

Cu bucurie vă prezentăm colecția de rochii de mireasă stil “Printesa” oferită de ANNE’S BRIDAL – magazinul cu locații în București și Timișoara, care vă aduce eleganța și rafinamentul în ziua cea mare a vieții dumneavoastre!

Rochiile de mireasă stil “Printesa” reprezintă visul oricărei femei care dorește să arate și să se simtă ca o adevărată prințesă în ziua nunții. Aceste rochii sunt caracterizate de croiul lor amplu, care conferă un aer nobil și elegant, precum și de fusta voluminoasă și amplă, care dă senzația de bogăție și rafinament.

La ANNE’S BRIDAL, înțelegem importanța alegerii rochiei perfecte pentru ziua nunții, iar colecția noastră de rochii de mireasă “Printesa” reflectă această dorință. Iată de ce ar trebui să alegeți o rochie de mireasă stil “Printesa” de la ANNE’S BRIDAL.

Diversitatea modelelor

Colecția noastră cuprinde o varietate de modele de rochii de mireasă stil “Printesa”, astfel încât să puteți alege acea rochie care vă pune în valoare în cel mai bun mod. Fie că optați pentru o fustă amplă cu dantelă delicată sau pentru o rochie de mireasă cu aplicații de cristale strălucitoare, veți găsi cu siguranță rochia visurilor voastre în magazinul nostru.

Măiestria detaliilor

La ANNE’S BRIDAL, ne preocupă fiecare detaliu al rochiilor noastre. Fiecare rochie este creată cu atenție la cusături, dantelă, broderii și aplicații pentru a vă asigura că veți străluci în ziua nunții. Croiul sofisticat al rochiilor “Printesa” pune accent pe talie și subliniază silueta, oferindu-vă un aspect fermecător.

Comandă personalizată

Dacă nu găsiți exact modelul pe care îl doriți în magazin, vă oferim opțiunea de a comanda o rochie personalizată. Puteți adăuga detalii sau ajusta designul pentru a crea rochia de vis pe care ați imaginat-o.

Timpul de producție

Înțelegem că pregătirea nunții necesită timp și planificare. La ANNE’S BRIDAL, onorăm comenzile în aproximativ 4-5 luni și jumătate, cu posibilitatea de a adăuga timp suplimentar pentru ajustările dorite (2-3 saptamani), ceea ce înseamnă că veți avea suficient timp pentru a vă pregăti pentru ziua specială.

Voaluri și accesorii

Magazinul nostru oferă o gamă largă de voaluri de diverse tipuri pentru a completa look-ul vostru de mireasă. De la voaluri lungi și scurte la modele cu dantelă și paiete, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a adăuga o notă suplimentară de eleganță.

Așadar, nu ezitați să ne vizitați în locațiile noastre din București și Timișoara sau să ne contactați la adresele de mai jos și numerele de telefon pentru a programa o probă și a începe căutarea rochiei de mireasă stil “Printesa” a visurilor voastre.

La ANNE’S BRIDAL, suntem aici pentru a vă ajuta să transformați ziua nunții într-un eveniment cu adevărat magic și memorabil!

Date de contact

BUCUREȘTI:

  • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
  • Număr de telefon: 0730146499
  • Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 162 Demisol, Sector 5 (Intersecția Șoseaua Progresului – Calea 13 Septembrie)
  • Program: Duminica – Luni Inchis, Marți – Vineri 12:00 – 20:00, Sâmbătă 09:30 – 17:00.

TIMIȘOARA:

  • Adresa de email: anne.bridal@yahoo.com
  • Număr de telefon: 0741412888
  • Adresa: Bulevardul general Ion Dragalina nr. 24
  • Program: Luni – Vineri 10:00 – 18:00, Sâmbătă 10:00 – 15:00, Duminică Inchis.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Galeria Noastra