Descoperind Eleganta Rochiilor de Mireasa Stil Printesa de la ANNE’S BRIDAL

TAISSIA (3) – Rochii de mireasa designer Bucuresti

În lumea fermecată a nunților, rochia de mireasă este indiscutabil centrul atenției, iar eleganța stilului “Prințesă” se impune cu grație și rafinament. Un loc deosebit în acest univers aparte îl ocupă ANNE’S BRIDAL, unde fiecare rochie este o capodoperă ce conturează povestea unică a fiecărei mirese. Haideți să explorăm împreună magia și detaliile care fac colecția de rochii de mireasă “Prințesă” de la ANNE’S BRIDAL o alegere desăvârșită pentru ziua cea mare.

Diversitatea Care Încântă

În inima ANNE’S BRIDAL, diversitatea modelelor “Prințesă” este o sursă de inspirație pentru fiecare mireasă. Indiferent dacă optezi pentru o fustă amplă împodobită cu dantelă delicată sau preferi o rochie strălucitoare cu aplicații subtile, această colecție promite să îndeplinească toate visurile tale. Fiecare detaliu este pus în valoare, de la cusături și dantelă până la broderii și aplicații, reprezentând măiestria și atenția acordată creațiilor ANNE’S BRIDAL.

Atenția la Detalii: O Caracteristică Distinctivă

În atelierul ANNE’S BRIDAL, atenția la detalii este o filosofie ce definește fiecare rochie. Fiecare cusătură, fiecare dantelă și fiecare aplicație sunt create cu grijă și precizie pentru a asigura strălucirea unică a mireselor în ziua nuntii. Croiul sofisticat al rochiilor “Prințesă” pune în evidență talia și silueta, oferind un aspect fermecător și memorabil.

Comenzi Personalizate: Realizarea Visului Tău Unic

ANNE’S BRIDAL înțelege că fiecare mireasă are propriile vise și preferințe. Dacă nu găsești exact modelul dorit în magazin, ai opțiunea de a comanda o rochie personalizată. De la adăugarea de detalii specifice până la ajustarea designului, echipa ANNE’S BRIDAL te încurajează să-ți transformi visul în realitate prin crearea unei rochii de mireasă unică.

Timpul de Producție: Planificare cu Grijă

În procesul amplu de pregătire a nunții, ANNE’S BRIDAL înțelege importanța timpului. Onorând comenzile în aproximativ 4-5 luni și jumătate, cu posibilitatea de a adăuga timp suplimentar pentru ajustări (2-3 săptămâni), salonul asigură mireselor suficient timp pentru a se pregăti pentru ziua specială.

Voaluri și Accesorii: Completarea Perfectă

Magazinul oferă o gamă variată de voaluri și accesorii pentru a completa look-ul miresei. De la voaluri lungi și scurte, până la modele împodobite cu dantelă și paiete, ANNE’S BRIDAL asigură că fiecare mireasă găsește accesorii care adaugă o notă suplimentară de eleganță și rafinament.

Adrese și Program: O Invitație în Spațiul ANNE’S BRIDAL

Cu două locații, ANNE’S BRIDAL deschide porțile magazinului său fermecat în București și Timișoara. Adresele, numerele de telefon și programele flexibile oferă mireselor posibilitatea de a planifica vizitele cu ușurință.

BUCUREȘTI:

 • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
 • Număr de telefon: 0730146499
 • Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 162 Demisol, Sector 5 (Intersecția Șoseaua Progresului – Calea 13 Septembrie)
 • Program:
  • Duminica – Luni: Inchis
  • Marți – Vineri: 12:00 – 20:00
  • Sâmbătă: 09:30 – 17:00

TIMIȘOARA:

 • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
 • Număr de telefon: 0741412888
 • Adresa: Bulevardul General Ion Dragalina nr. 24
 • Program:
  • Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
  • Sâmbătă: 10:00 – 15:00
  • Duminică: Inchis

Colecții Exclusiviste: Milla Nova și Lorenzo Rossi

Colaborările exclusive cu branduri internaționale de renume, precum Milla Nova și Lorenzo Rossi, aduc în salonul ANNE’S BRIDAL colecții de rochii de mireasă cu o vastă experiență în designul rochiei perfecte. Aceste branduri aduc o notă de modernitate și eleganță, transformând ANNE’S BRIDAL într-un loc preferat pentru miresele moderne.

Magazin Online: Comoditatea la Un Click Distanță

Pentru miresele care nu se pot deplasa la salon sau doresc să exploreze opțiunile în avans, ANNE’S BRIDAL oferă informații detaliate online. Magazinul online facilitează procesul de alegere și cumpărare pentru miresele aflate la distanță.

Asistență Personalizată: De la Vis la Realitate

ANNE’S BRIDAL nu oferă doar rochii de mireasă, ci și asistență personalizată pentru a transforma visul fiecărei mirese în realitate. Consilierii experimentați ghidează miresele în alegerea rochiei perfecte, de la croi și materiale până la accesorii.

Concluzie: ANNE’S BRIDAL, Locul Mireselor Fericite

În concluzie, ANNE’S BRIDAL reprezintă o destinație de încredere pentru miresele care caută eleganță, rafinament și o rochie de mireasă unică. Cu atenție la detalii, diversitate în modele și colaborări exclusive, salonul se impune drept un spațiu dedicat fericirii și frumuseții în ziua nunții.

Invităm cu căldură miresele să descopere universul ANNE’S BRIDAL, să se bucure de asistența personalizată și să înceapă călătoria de a găsi rochia de mireasă “Prințesă” a visurilor lor.

Descoperă magia, alege ANNE’S BRIDAL!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Galeria Noastra