Descoperind Eleganta: Rochii de Mireasa Stil Printesa la ANNE’S BRIDAL

ingrid 2 scaled 1 e1702901121405

În căutarea rochiei perfecte pentru ziua cea mare, multe mirese visează la eleganța și farmecul specific rochiilor de mireasă stil “Prințesă”. ANNE’S BRIDAL, cu două locații în București și Timișoara, oferă o experiență de shopping unică, unde miresele pot descoperi colecții uimitoare de rochii care îmbrățișează feminitatea și grandoarea stilului “Prințesă”.

Varietatea Uluitoare de Modele

Colecția ANNE’S BRIDAL impresionează cu o varietate uluitoare de rochii de mireasă stil “Prințesă”. Fie că optați pentru o fustă amplă cu dantelă delicată sau pentru o rochie strălucitoare cu aplicații, cu siguranță veți găsi rochia visurilor dumneavoastră în magazinul nostru. Fiecare rochie este o expresie a rafinamentului și eleganței, cu detalii minuțios realizate pentru a vă face să străluciți în ziua nunții.

Atenție la Detalii deosebite

La ANNE’S BRIDAL, fiecare detaliu al rochiilor noastre este tratat cu grijă și atenție. De la cusături și dantelă până la broderii și aplicații, ne străduim să creăm rochii de mireasă care nu sunt doar haine, ci adevărate opere de artă. Croiul sofisticat al rochiilor “Prințesă” pune în evidență talia și silueta, oferindu-vă un aspect fermecător și regal.

Comenzi Personalizate pentru Visul Dumneavoastră

Dacă nu găsiți exact modelul dorit în magazin, ANNE’S BRIDAL vă oferă opțiunea de a comanda o rochie personalizată. Aici, aveți libertatea de a adăuga detalii sau de a ajusta designul pentru a crea rochia de vis pe care ați imaginat-o. Fiecare mireasă este unică, iar rochia dumneavoastră ar trebui să reflecte acest lucru în cel mai sublim mod posibil.

Timpul de Producție pentru o Planificare Lină

Înțelegem că planificarea nunții necesită timp și atenție. La ANNE’S BRIDAL, onorăm comenzile în aproximativ 4-5 luni și jumătate, cu posibilitatea de a adăuga timp suplimentar pentru ajustările dorite (2-3 săptămâni). Astfel, vă asigurăm că veți avea suficient timp pentru a vă pregăti pentru ziua specială, fără griji sau presiuni inutile.

Voaluri și Accesorii pentru O Ștampilă Suplimentară de Eleganță

Magazinul nostru oferă o gamă variată de voaluri și accesorii pentru a completa look-ul dumneavoastră de mireasă. De la voaluri lungi și scurte până la modele cu dantelă și paiete, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a adăuga o notă suplimentară de eleganță și rafinament.

Cele Două Locații ANNE’S BRIDAL – O Invitație Călduroasă la Visare

BUCUREȘTI:

 • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
 • Număr de telefon: 0730146499
 • Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 162 Demisol, Sector 5 (Intersecția Șoseaua Progresului – Calea 13 Septembrie)
 • Program:
  • Duminica – Luni Inchis
  • Marți – Vineri 12:00 – 20:00
  • Sâmbătă 09:30 – 17:00

TIMIȘOARA:

 • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
 • Număr de telefon: 0741412888
 • Adresa: Bulevardul General Ion Dragalina nr. 24
 • Program:
  • Luni – Vineri 10:00 – 18:00
  • Sâmbătă 10:00 – 15:00
  • Duminică Inchis

Vă invităm cu căldură să ne vizitați în magazinele noastre sau să ne contactați pentru a programa o probă și a începe căutarea rochiei de mireasă stil “Prințesă” a visurilor dumneavoastră.

Transformând Visele în Realitate la ANNE’S BRIDAL

ANNE’S BRIDAL, un loc unde se conturează vise! Într-un tărâm fermecat, începe povestea fiecărei mirese, iar rochia de mireasă devine piatra de temelie a acestei povești. Inspirată de basme și îmbrățișând stiluri, ANNE’S BRIDAL oferă o experiență unică, cu rochii care străbat epocile și generațiile, împodobind cu eleganță chipul fiecărei mirese.

Vino la ANNE’S BRIDAL și fii personajul principal în basmul tău. Fie că alegi să fii romantică, delicată, senzuală, clasică sau îndrăzneață în cea mai fericită zi din viața ta, rochia de mireasă de la ANNE’S BRIDAL va fi cea care va influența modul în care te vei simți și arăta. Este nu doar o rochie, ci o parte a poveștii tale.

Magazin Ideal pentru Miresele Moderne – Colecții de la Milla Nova și Lorenzo Rossi

Universul mireselor capătă o aură de culoare și eleganță odată ce pășești în salonul ANNE’S BRIDAL. Ca importatori exclusivi ai brandurilor internaționale de rochii de mireasă Milla Nova și Lorenzo Rossi, ANNE’S BRIDAL aduce o vastă experiență în designul rochiei perfecte. Cu sute de mirese fericite, salonul se impune prin eleganță, stil, noutate și o echipă dedicată, devenind locul mireselor fericite.

Rochii de Mireasă 2024 – Milla Nova și Lorenzo Rossi

Magazinul nostru se mândrește cu prezentarea noilor colecții de rochii de mireasă pentru anul 2024. Brandurile Milla Nova și Lorenzo Rossi aduc în prim-plan designuri uluitoare, reprezentând acel detaliu perfect pentru miresele moderne. Descoperiți eleganța la ANNE’S BRIDAL, locul unde visul se transformă în realitate.

Ce oferă ANNE’S BRIDAL?

Indiferent de stilul pe care îl cauți, ANNE’S BRIDAL are rochia perfectă pentru tine. De la rochii simple, linie A, scurte, cu crăpătură pe picior, până la rochii de mireasă pentru gravide, boeme sau pentru miresele îndrăznețe, avem totul. Cele mai noi colecții pentru anii 2022-2023 așteaptă să fie descoperite. Nu rata ocazia de a găsi rochia care îți reflectă personalitatea și stilul unic.

Promoții și Reduceri pentru Miresele Întreprinzătoare

ANNE’S BRIDAL aduce surprize și reduceri speciale pentru miresele care doresc să-și găsească rochia de vis. Promoțiile la rochii de mireasă pentru 2023 sunt la îndemâna oricărei mirese care vrea să strălucească în ziua nunții sale.

Întrebări Frecvente și Răspunsuri Utile

Pentru a face experiența cumpărăturilor cât mai simplă și clară pentru mirese, ANNE’S BRIDAL oferă răspunsuri la întrebările frecvente. De la detalii despre colecții la timpul de onorare al comenzilor sau posibilitatea de a retușa rochii, fiecare aspect este acoperit. ANNE’S BRIDAL se angajează să ofere informații complete și transparente.

Cum Cumpăr O Rochie de Mireasă?

Indiferent de locația ta, ANNE’S BRIDAL face experiența de cumpărare a rochiei de mireasă ușoară și accesibilă. Fie că alegi să vii direct în salon sau să comanzi online, pașii pentru a alege și a comanda rochia ta de vis sunt simpli și clari.

De Ce Să Alegi ANNE’S BRIDAL?

Rochia de mireasă nu este doar o rochie; este o poveste, un simbol al feminității tale și ANNE’S BRIDAL vrea să fie alături de tine în această călătorie. Cu un personal dedicat, consilieri pregătiți să te ghideze și să te ajute să alegi rochia perfectă, ANNE’S BRIDAL aduce fericirea înaintea ta. Fiind în top 10 magazine cu rochii de mireasă în București, ANNE’S BRIDAL se dedică fericirii tale și te așteaptă să împărtășești această experiență magică.

Concluzie: ANNE’S BRIDAL – Locul Unde Visul Devine Realitate

Indiferent dacă ești la începutul căutării tale pentru rochia de mireasă sau dacă ai deja un model în minte, ANNE’S BRIDAL te invită să descoperi eleganța și farmecul rochiilor de mireasă stil “Prințesă”. Cu colecții de la Milla Nova și Lorenzo Rossi, ANNE’S BRIDAL este un magazin ideal pentru miresele moderne și îndrăznețe.

Contactează-ne acum și începe călătoria ta către visul devenit realitate!

BUCUREȘTI:

 • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
 • Număr de telefon: 0730146499
 • Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 162 Demisol, Sector 5 (Intersecția Șoseaua Progresului – Calea 13 Septembrie)
 • Program:
  • Duminica – Luni Inchis
  • Marți – Vineri 12:00 – 20:00
  • Sâmbătă 09:30 – 17:00

TIMIȘOARA:

 • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
 • Număr de telefon: 0741412888
 • Adresa: Bulevardul General Ion Dragalina nr. 24
 • Program:
  • Luni – Vineri 10:00 – 18:00
  • Sâmbătă 10:00 – 15:00
  • Duminică Inchis

Descoperă magia și eleganța rochiilor de mireasă la ANNE’S BRIDAL – locul unde visul devine realitate!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Galeria Noastra