Descopera Eleganta la ANNE’S BRIDAL – Rochii de Mireasa in Bucuresti

26850428 1582508025169267 3687170839716853176 o

În universul magic al pregătirilor pentru nunta ta, alegerea rochiei de mireasă este un moment cu adevărat special. În București, ANNE’S BRIDAL se impune ca un loc fermecat unde visele devin realitate și unde fiecare mireasă poate găsi rochia perfectă pentru ziua cea mare. Cu o colecție impresionantă de rochii de mireasă stil “Printesa,” ANNE’S BRIDAL atrage privirile prin diversitatea modelelor, atenția meticuloasă la detalii și serviciile personalizate oferite.

Diversitatea Modelelor:

Colecția ANNE’S BRIDAL impresionează prin varietatea uluitoare a rochiilor de mireasă stil “Printesa”. Indiferent de preferințele tale, fie că adori o fustă amplă cu dantelă delicată sau o rochie strălucitoare cu aplicații, cu siguranță vei găsi rochia visurilor tale în acest magazin deosebit.

Atenția la Detalii:

La ANNE’S BRIDAL, fiecare rochie este creată cu o atenție deosebită la fiecare detaliu. De la cusături și dantelă până la broderii și aplicații, echipa dedicată a magazinului asigură că fiecare rochie strălucește în ziua nunții. Croiul sofisticat al rochiilor “Printesa” evidențiază talia și silueta, oferind miresei un aspect fermecător.

Comenzi Personalizate:

ANNE’S BRIDAL oferă opțiunea de a comanda o rochie personalizată, astfel încât să îți poți adăuga propriile detalii sau să ajustezi designul pentru a crea rochia de vis pe care ți-ai imaginat-o. Aici, fiecare mireasă are oportunitatea de a-și exprima personalitatea în mod unic prin rochia sa de mireasă.

Timpul de Producție:

Înțelegând că planificarea nunții necesită timp și atenție, ANNE’S BRIDAL onorează comenzile în aproximativ 4-5 luni și jumătate, oferind posibilitatea de a adăuga timp suplimentar pentru eventuale ajustări (2-3 săptămâni). Astfel, miresele sunt asigurate că vor avea suficient timp pentru a se pregăti pentru ziua specială.

Voaluri și Accesorii:

Magazinul dispune de o gamă variată de voaluri și accesorii pentru a completa look-ul miresei. De la voaluri lungi și scurte până la modele cu dantelă și paiete, ANNE’S BRIDAL asigură că fiecare detaliu este pus în valoare pentru a adăuga o notă suplimentară de eleganță.

Date de Contact:

Dacă îți dorești să descoperi aceste minunate rochii de mireasă sau să îți faci o programare pentru o probă, ANNE’S BRIDAL te așteaptă cu brațele deschise în două locații:

BUCUREȘTI:

 • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
 • Număr de telefon: 0730146499
 • Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 162 Demisol, Sector 5 (Intersecția Șoseaua Progresului – Calea 13 Septembrie)
 • Program:
  • Duminica – Luni: Inchis
  • Marți – Vineri: 12:00 – 20:00
  • Sâmbătă: 09:30 – 17:00

TIMIȘOARA:

 • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
 • Număr de telefon: 0741412888
 • Adresa: Bulevardul General Ion Dragalina nr. 24
 • Program:
  • Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
  • Sâmbătă: 10:00 – 15:00
  • Duminică: Inchis

Colaborări cu Branduri de Prestigiu:

ANNE’S BRIDAL aduce un plus de culoare în universul mireselor prin colaborările exclusive cu branduri internaționale de prestigiu precum Milla Nova și Lorenzo Rossi. Aceste branduri sunt sinonime cu experiența și designul impecabil al rochiilor de mireasă.

Magazin Online și Reduceri Atractive:

Pe lângă experiența oferită în magazinele fizice, ANNE’S BRIDAL dispune și de un magazin online, unde poți explora noile colecții de rochii de mireasă pentru 2022-2023. Cu o gamă largă de opțiuni, de la rochii de mireasă simple la cele stil “Printesa,” magazinul online este o resursă utilă pentru viitoarele mirese.

De Ce ANNE’S BRIDAL?

ANNE’S BRIDAL nu oferă doar rochii de mireasă, ci o experiență completă. Echipa dedicată și experimentată te va ghida în alegerea rochiei perfecte, iar magazinul se remarcă prin eleganță, stil, noutate și servicii personalizate. Fiecare rochie de mireasă de la ANNE’S BRIDAL spune o poveste unică, iar echipa atentă la detalii se angajează să contribuie la visul tău de a arăta și a te simți ca o prințesă în ziua nunții.

Cum Cumperi O Rochie de Mireasă?

Indiferent dacă ești la începutul căutărilor sau dacă știi exact ce îți dorești, ANNE’S BRIDAL facilitează procesul de achiziție. Dacă distanța te desparte de București sau nu ai timp să stai la telefon pentru detalii, poți afla informații esențiale accesând site-ul lor și secțiunea “Cum cumpăr o rochie de mireasă.”

În concluzie, ANNE’S BRIDAL reprezintă nu doar un magazin de rochii de mireasă, ci un loc în care visele devin realitate. Cu o colecție diversificată, atenție la detalii și servicii personalizate, acesta se impune ca un punct de referință pentru miresele care doresc să strălucească în ziua nunții lor. Alege ANNE’S BRIDAL și fii personajul principal în basmul tău de iubire!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Galeria Noastra