𝓒𝓾𝓶 𝓼ă 𝓪𝓵𝓮𝓰𝓲 𝓿𝓸𝓪𝓵𝓾𝓵 𝓹𝓮𝓻𝓯𝓮𝓬𝓽 𝓹𝓮𝓷𝓽𝓻𝓾 𝓻𝓸𝓬𝓱𝓲𝓪 𝓽𝓪 𝓭𝓮 𝓶𝓲𝓻𝓮𝓪𝓼ă

 

 

Munca unei mirese nu se termină nici pe departe după găsirea rochiei perfecte. Ba chiar din acel moment trebuie să te focusezi pe celelalte detalii care fac diferenţa în aspectul tău general în faţa altarului. Un exemplu ar fi voalul miresei, podoaba capilară fără de care rochia nu ar avea acelaşi farmec.

 

 

În cele ce urmează, vom vorbi despre importanţa voalului şi lucrurile de care trebuie să ţii cont atunci când îl alegi.

inad-concept-8834

𝓜𝓮𝓷ţ𝓲𝓷𝓮 𝓮𝓬𝓱𝓲𝓵𝓲𝓫𝓻𝓾𝓵

 

Ca regulă generală, cu cât este mai decorată sau accesorizată rochia ta, cu atât mai simplu ar trebui să fie voalul tău. Voalul ar trebui doar să-ți încadreze fața, nu să te ascundă sau să te sufoce. Dacă ținuta ta de nuntă este simplă, atunci poţi să alegi un voal mai elaborat – poate unul cu perle, broderii elegante sau alte elemente de efect!

 

𝓟𝓸𝓽𝓻𝓲𝓿𝓮ş𝓽𝓮 𝓶𝓪𝓽𝓮𝓻𝓲𝓪𝓵𝓾𝓵 ș𝓲 𝓬𝓾𝓵𝓸𝓪𝓻𝓮𝓪 𝓬𝓾 𝓻𝓸𝓬𝓱𝓲𝓪 𝓭𝓮 𝓶𝓲𝓻𝓮𝓪𝓼ă

 

Voalul ar trebui să fie unul cu rochia. Dacă porți o rochie albă, atunci voalul va fi evident, alb. Însă regula trebuie să se aplice şi la rochiile în nuanţe diferite precum fildeş sau roz pudrat, care au nevoie de un voal asortat. La fel şi la capitolul ţesături. Nu ar arăta prea bine un voal dintr-un material diferit de cel al rochiei.

dani-inad-concept-5488-1

𝓥𝓸𝓪𝓵𝓾𝓵 𝓹𝓸𝓽𝓻𝓲𝓿𝓲𝓽 𝓹𝓮𝓷𝓽𝓻𝓾 𝓬𝓸𝓪𝓯𝓾𝓻𝓪 𝓽𝓪

 

Este important ca atunci când îţi alegi voalul să ai deja măcar o idee de coafură, pentru a şti cum se va aşeza pe cap. De asemenea, trebuie să te gândeşti la celelalte accesorii, precum pieptenele sau tiara, lungimea şi chiar volumul voalului.

Totodată, acesta trebuie să se potrivească şi cu forma feţei şi a corpului tău.

 

𝓒𝓾𝓶 𝓼𝓮 𝓿𝓪 𝓿𝓮𝓭𝓮𝓪 𝓭𝓲𝓷 𝓼𝓹𝓪𝓽𝓮

 

Acordă importanţă majoră acestui aspect când alegi voalul. Ţine cont de lungimea acestuia, de felul în care curge pe spatele tău. Încă o dată, rolul voalului nu este de a te acoperi, ci de a-ți completa look-ul.

În acelaşi timp, trebuie să te gândeşti şi la locul în care va avea loc nunta. De exemplu, un voal cu trenă ar arăta spectaculos la o ceremonie care are loc într-o catedrală mare sau într-un castel, însă nu ar fi la fel de recomandate la o nuntă în aer liber, unde se poate murdări uşor sau ar putea fi luată de vânt, fiind o piesă cu care vei avea nevoie de ajutor din partea altor persoane. Un voal murdar nu arată foarte atrăgător.

inad-concept-8717

Pentru a fi sigură că faci alegerea potrivită pentru ziua ta cea mare, specialiștii noştri vor fi acolo gata să îţi răspundă cu plăcere la orice întrebare. La 𝐀𝐧𝐧𝐞’𝐬 𝐁𝐫𝐢𝐝𝐚𝐥 poţi găsi o colecţie impresionantă de rochii de mireasă de la importatori de top, precum Milla Nova, Lorenzo Rossi, Arya Bride sau Elly Bride.

Contacteaza-ne

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!

Start typing and press Enter to search