Draga noastră viitoare mireasă,

Cauți rochii de mireasă prințesă, rochii de mireasă sirenă, linie A sau simple?

 

Ești la început de drum și nu știi de unde să începi căutarea sau deja știi ce tip de rochie de mireasă te avantajează?

Nu-ți fă griji, noi suntem aici pentru a te ajuta!

Vino la Anne’s Bridal să fii personajul principal în basmul tău. În jurul rochiei de mireasă se va contura și povestea ta de iubire din ziua nunții. Ea va fi cea care va influența modul în care vei arăta. Fie că alegi să fii romantică, delicată, senzuală, clasică sau îndrăzneață în cea mai fericita zi din viață ta, nu uita că rochia este cea mai importantă.

În afară de multă căldură, prietenie și consiliere, salonul ANNE’S BRIDAL îți oferă în exclusivitate o gamă largă de rochii de mireasă de marcă, mărci cu renume mondial precum MILLA NOVA, LORENZO ROSSI, MARYBELLA , MGM

Avem și rochii de mireasă aflate la promoție, la lichidare de stoc, modelele din colecțiile anterioare, la prețuri la care nici nu visai!

Știm, ai multe întrebări și poate nu ai timp să stai la telefon să ne ceri toate detaliile. Tocmai de aceea noi îți răspundem aici la întrebări.

 

I. Cum cumpăr o rochie de mireasă?

Totul este foarte simplu!

Varianta 1 – Te invităm în locația noastră din București (cu programare telefonică).
Varianta 2 – Online: tu alegi rochia și ne trimiți un e-mail cu măsurile tale (vezi pagina „Mărimi rochii de mireasă„) și codul rochiei. Pentru a fi siguri de corectitudinea măsurătorilor, vă rugăm să ne contactați în prealabil.

ÎI. Cum plătesc o rochie de mireasă?

1.Acceptăm plata cash în LEI sau card

2.Clienții care nu sunt din București pot plăti prin transfer bancar

La semnarea contractului , se achită un avans de 40%, iar apoi se lansează comanda. În funcție de marca rochiei, termenul de livrare este de la 3 la 4 luni și jumătate (termen la care trebuiesc adăugate și 2-3 saptamani pentru ajustările de măsură)

III. Cum se face livrarea?

Dacă nu ești din București nu este nici un fel de problemă, putem trimite rochia prin curierat rapid pentru ca rochia să ajungă cât mai repede la tine. Trimite pe adresa bridaldesign@yahoo.com un e-mail cu datele tale de contact (nume, telefon ) numele rochiei sau link-ul din site, măsurile tale și vei fi imediat contactată. Pentru orice alte informații nu ezita să ne contactezi.”

Echipa Anne's Bridal este aici pentru tine!

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!