Cu privire la ANNE’S BRIDAL: O Destinație de Eleganță pentru Miresele din București

Evoto

Atunci când vine vorba de ziua cea mare a nunții, alegerea rochiei de mireasă este un moment deosebit de important. ANNE’S BRIDAL, situat în inima Bucureștiului, este un salon de renume care oferă o gamă variată de rochii de mireasă pentru miresele elegante, moderne și indrăznețe. Aflați mai multe despre acest top salon de rochii de mireasă din București și oferta sa.

Rochii de Înaltă Calitate din Materiale Fine

Rochiile de mireasă de la ANNE’S BRIDAL sunt cunoscute pentru calitatea lor excepțională. Fiecare rochie este confecționată din materiale fine, de înaltă calitate, care pun în valoare frumusețea naturală a fiecărei mirese. Cu o atenție deosebită la detalii și design, rochiile disponibile în acest salon vor satisface gusturile cele mai exigente.

O Gamă Variată de Rochii de Mireasă de Lux și Accesorii

ANNE’S BRIDAL se remarcă prin oferta sa diversificată, care acoperă preferințele fiecărei mirese. Fie că sunteți în căutarea unei rochii de mireasă clasică și elegantă sau doriți să încercați ceva mai modern și indrăzneț, acest salon are o opțiune potrivită pentru dumneavoastră. În plus față de rochii, ANNE’S BRIDAL oferă și o selecție impresionantă de accesorii pentru mireasă, pentru a completa ținuta dumneavoastră într-un mod unic și personalizat.

Mărci de Reputație Mondială

Un alt motiv pentru care ANNE’S BRIDAL se evidențiază este exclusivitatea sa în ceea ce privește mărci de renume mondial. Aici veți găsi rochii semnate de designeri celebri precum MILLA NOVA și LORENZO ROSSI, care sunt recunoscute pentru creațiile lor deosebite în domeniul modei de mireasă. Această exclusivitate vă oferă oportunitatea de a alege din colecții unice și de a purta o rochie de mireasă care emană eleganță și stil.

Procesul de Comandă și Timpul de Livrare

Pentru a vă asigura că aveți rochia de mireasă perfectă pentru ziua cea mare, ANNE’S BRIDAL vă oferă posibilitatea de a comanda cu câteva luni în avans. Timpul de onorare al comenzilor este de minim 4-5 luni și jumătate, cu mențiunea că la acest termen se adaugă timpul necesar eventualelor ajustări, care poate dura în jur de 2-3 săptămâni. Acest aspect vizează garantarea că rochia dumneavoastră se potrivește perfect, făcând toate modificările necesare.

Adresa și Programul de Lucru

ANNE’S BRIDAL se află la adresa Calea 13 Septembrie Nr 162 Demisol, Sector 5, București, la intersecția dintre Șoseaua Progresului și Calea 13 Septembrie. Programul de lucru al salonului este următorul:

  • Luni: ÎNCHIS

  • Marți – Vineri: 12:00 – 20:00

  • Sâmbătă: 9:30 – 17:00

  • Duminică: ÎNCHIS

Contact

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizită la ANNE’S BRIDAL, puteți să-i contactați pe e-mail la bridaldesign@yahoo.com sau la telefonul 

+40 730 146 499.

ANNE’S BRIDAL este o destinație de elită pentru miresele din București care caută ceva cu adevărat special pentru ziua cea mare. Cu o gamă largă de rochii de mireasă de lux, accesorii și servicii personalizate, salonul vă ajută să vă transformați visul de nuntă în realitate.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Galeria Noastra