De unde să îţi cumperi rochia de mireasă!

Online vs atelier

daphne

Ai spus DA? Suntem mai mult decât fericite pentru tine!

După ce te-ai bucurat  de inelul tău de logodnă, cel mai probabil ai început deja să îţi creionezi în minte rochia de mireasă. Dar ştim, căutarea e lungă şi anevoioasă ..

Continue Reading

Rochia perfecta pentru nunta la plaja!

74

Nimic nu este mai romantic decât o nuntă pe plajă! Nisipul dintre degetele de la picioare, valurile frumoase care se prăbușesc pe mal și experiența exotică face ca momentul magic din faţa altarului să pară de o mie de ori mai frumos! Suntem siguri că deja ţi-ai şi imaginat rochia de mireasă pe care o vei purta.

Continue Reading

Mirese nonconformiste!

Modele şi culori îndrăzneţe pentru rochia de mireasă

helen

Miresele sunt, bineînțeles, centrul atenției la fiecare nuntă, cu rochia divină, albă și voalul diafan, că doar una e mireasa! Dar, unele își doresc să rupă barierele și să iasă din tiparul clasic. Nimic greșit aici!

Continue Reading

Rochii de mireasa pentru minione!

22

Rochii de mireasă pentru minione

Răsfoieşti site-urile şi cataloagele cu ultimele trenduri, căutând rochia perfectă, însă când o găseşti, îţi dai seama că mai ai nevoie să „creşti” puţin în ea ca să arate bine pe tine. Nicio grijă! Designerii iscusiţi au venit cu idei fix pentru problema ta, ca să nu fii nevoită să îţi arunci de tot ideile.Faptul că eşti minionă nu este neapărat un impediment, din contră! Dacă alegi design-ul potrivit, poţi fi o mireasă gingaşă şi diafană.

Continue Reading

Cu sau fara crinolina!

Accesorii pentru rochia de mireasa

rafh1458

𝐀𝐢 𝐠ă𝐬𝐢𝐭 𝐫𝐨𝐜𝐡𝐢𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭ă?

𝐅𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭ă𝐫𝐢!

Însă treaba nu s-a terminat, mai sunt multe decizii de luat. Ne concentrăm atât de mult la modelul rochiei şi la cum trebuie să arate, încât uităm că mai sunt şi detalii esenţiale care influenţează direct aspectul tău general în ziua nunţii, pe care poate le-ai ignorat din motive de stres sau lipsă de timp.

Continue Reading

Cum sa alegi voalul perfect pentru rochia de mireasa!

inad-concept-8829

Cum să alegi voalul perfect pentru rochia ta de mireasă

Munca unei mirese nu se termină nici pe departe după găsirea rochiei perfecte. Ba chiar din acel moment trebuie să te focusezi pe celelalte detalii care fac diferenţa în aspectul tău general în faţa altarului. Un exemplu ar fi voalul miresei, podoaba capilară fără de care rochia nu ar avea acelaşi farmec.

Continue Reading

Nuntă la castel – Care este rochia ideală?

matilda

O nuntă la castel este visul multor femei, încă de la vârste fragede, când trăiau în lumea basmelor și își îmbrăcau păpușile în cele mai frumoase rochii pentru un moment magic: o nuntă ca în povești.

Continue Reading

Contacteaza-ne

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search