BLOG rochii de mireasă!

Dragă viitoare mireasă!

Cauţi rochii de mireasă tip prinţesă, rochii de mireasă tip sirenă, linie A, simple sau clasice?

Insă nu știi de unde să incepi căutarea? Nu iţi face griji, noi suntem aici pentru a te ajuta!

𝙎𝙪𝙣𝙩𝙚𝙢 𝙛𝙚𝙧𝙞𝙘𝙞ț𝙞 𝙨ă te 𝙖𝙣𝙪𝙣ță𝙢 𝙘ă 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙪𝙢 𝙫𝙚𝙞 𝙜ă𝙨𝙞 aici 𝙥𝙚 𝙨𝙞𝙩𝙚-𝙪𝙡 𝙣𝙤𝙨𝙩𝙧𝙪, 𝙡𝙖 𝙨𝙚𝙘ț𝙞𝙪𝙣𝙚𝙖 𝘽𝙇𝙊𝙂, 𝙤 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙞𝙩𝙪𝙙𝙞𝙣𝙚 𝙙𝙚 𝙩𝙞𝙥𝙨 & 𝙩𝙧𝙞𝙘𝙠𝙨 𝙘𝙖𝙧𝙚 te 𝙫𝙤𝙧 𝙞𝙣𝙙𝙧𝙪𝙢𝙖 𝙨𝙥𝙧𝙚 𝙜ă𝙨𝙞𝙧𝙚𝙖 𝙧𝙤𝙘𝙝𝙞𝙚𝙞 𝙥𝙚𝙧𝙛𝙚𝙘𝙩𝙚! V𝙤𝙢 𝙙𝙞𝙨𝙩𝙧𝙞𝙗𝙪𝙞 și 𝙥𝙚 𝙥𝙖𝙜𝙞𝙣𝙖 𝙣𝙤𝙖𝙨𝙩𝙧ă 𝙙𝙚 𝙁𝙖𝙘𝙚𝙗𝙤𝙤𝙠 𝙘â𝙩𝙚 𝙪𝙣 𝙖𝙧𝙩𝙞𝙘𝙤𝙡 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙨ă 𝙫ă 𝙖𝙟𝙪𝙩𝙚 𝙨ă 𝙨𝙩𝙧𝙖𝙡𝙪𝙘𝙞ț𝙞 𝙞𝙣 𝙯𝙞𝙪𝙖 𝙘𝙚𝙖 𝙢𝙖𝙧𝙚!

𝘖𝘳𝘪𝘤𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦𝘣ă𝘳𝘪 ș𝘪 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘻𝘪𝘵ăț𝘪 ai 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘳𝘰𝘤𝘩𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘳𝘦a𝘴ă, te 𝘪𝘯𝘷𝘪𝘵ă𝘮 𝘴ă 𝘭𝘦 𝘭𝘢ș𝘪 𝘪𝘯𝘵𝘳-𝘶𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘯𝘰𝘪 𝘴ă-ț𝘪 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘮 𝘰𝘧𝘦𝘳𝘪 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢ț𝘪𝘪 𝘱𝘳𝘦ț𝘪𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘪𝘯 𝘶𝘳𝘮𝘢𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦𝘭𝘦 𝘢𝘳𝘵𝘪𝘤𝘰𝘭𝘦.

Vă mulțumim că ne urmăriți într-un număr atât de mare și vă invităm aici pe blogul nostru!

Nuntile anului 2020 – 

sau cum au evoluat nunțile în ultima decadă!

Rochii de mireasa 2021 Milla Nova

Rochia de mireasă este, a fost și va rămâne cea mai iubită piesă vestimentară, având norocul de a fi alaturi de femeile de pretutindeni în cel mai fericit moment …

Continue Reading

De unde să îţi cumperi rochia de mireasă!

Online vs atelier

Rochii de mireasa Milla Nova - model DAPHNE

Ai spus DA? Suntem mai mult decât fericite pentru tine!

După ce te-ai bucurat de inelul tău de logodnă, cel mai probabil ai început deja să îţi creionezi în minte rochia de mireasă. Dar ştim, căutarea e lungă şi anevoioasă ..

Continue Reading

Rochia perfecta pentru nunta la plaja!

74

Nimic nu este mai romantic decât o nuntă pe plajă! Nisipul dintre degetele de la picioare, valurile frumoase care se prăbușesc pe mal și experiența exotică face ca momentul magic din faţa altarului să pară de o mie de ori mai frumos!

Continue Reading

Mirese nonconformiste!

Modele şi culori îndrăzneţe pentru rochia de mireasă

Rochii de mireasa Milla Nova - model Helen

Miresele sunt, bineînțeles, centrul atenției la fiecare nuntă, cu rochia divină, albă și voalul diafan, că doar una e mireasa! Dar, unele își doresc să rupă barierele și să iasă din tiparul clasic. Nimic greșit aici!

Continue Reading

BLOG ROCHII DE MIREASA

Rochii de mireasa pentru minione!

Rochii de mireasa LORENZO ROSSI

Rochii de mireasă pentru minione

Răsfoieşti site-urile şi cataloagele cu ultimele trenduri, căutând rochia perfectă, însă când o găseşti, îţi dai seama că mai ai nevoie să „creşti” puţin în ea ca să arate bine pe tine. Nicio grijă! Designerii iscusiţi au venit cu idei fix pentru problema ta, ca să nu fii nevoită să îţi arunci de tot ideile.Faptul că eşti minionă nu este neapărat un impediment, din contră! Dacă alegi design-ul potrivit, poţi fi o mireasă gingaşă şi diafană.

Continue Reading

Cu sau fara crinolina!

Accesorii pentru rochia de mireasa

rafh1458

𝐀𝐢 𝐠ă𝐬𝐢𝐭 𝐫𝐨𝐜𝐡𝐢𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭ă?

𝐅𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭ă𝐫𝐢!

Însă treaba nu s-a terminat, mai sunt multe decizii de luat. Ne concentrăm atât de mult la modelul rochiei şi la cum trebuie să arate, încât uităm că mai sunt şi detalii esenţiale care influenţează direct aspectul tău general în ziua nunţii, pe care poate le-ai ignorat din motive de stres sau lipsă de timp.

Continue Reading

Cum sa alegi voalul perfect pentru rochia de mireasa!

inad-concept-8829

Cum să alegi voalul perfect pentru rochia ta de mireasă

Munca unei mirese nu se termină nici pe departe după găsirea rochiei perfecte. Ba chiar din acel moment trebuie să te focusezi pe celelalte detalii care fac diferenţa în aspectul tău general în faţa altarului. Un exemplu ar fi voalul miresei, podoaba capilară fără de care rochia nu ar avea acelaşi farmec.

Continue Reading

Pozele Perfecte De La Nunta Ta

Rochii de mireasa MILLA NOVA - model CHLOE

Se spune că a fi mireasă este echivalentul a fi faimos… pentru o zi! Programare la păr, make-up, „paparazzi” care te vor urmări peste tot. Desigur, să faci poze superbe la nunta ta, care îți vor aduce amintiri frumoase și te vor face să visezi mereu la noaptea nunții tale nu este deloc ușor! Așa că avem cele mai simple tips & tricks pentru a te ajuta să faci pozele perfecte!

Continue Reading

Nuntă la castel – Care este rochia ideală?

O nuntă la castel este visul multor femei, încă de la vârste fragede, când trăiau în lumea basmelor și își îmbrăcau păpușile în cele mai frumoase rochii pentru un moment magic: o nuntă ca în povești.

Continue Reading

Rochii de mireasa MILLA NOVA - model MATILDA
Contacteaza-ne

Trimite-ne un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim!

Start typing and press Enter to search