ANNE’S BRIDAL: O Oaza de Eleganta in Universul Rochiilor de Mireasa Stil Printesa

122118798 3414007922019259 6262481802305981370 n

În lumea fermecată a pregătirilor pentru nuntă, alegerea rochiei de mireasă este un moment deosebit, iar ANNE’S BRIDAL se remarcă cu o colecție uluitoare de rochii de mireasă stil “Printesa”. Acest articol te va ghida printr-o călătorie detaliată în universul nostru, explorând diversitatea modelelor, atenția la detalii, comenzi personalizate, timpul de producție, voaluri și accesorii, toate încadrate în datele noastre de contact și adresele din București și Timișoara.

Descoperă Variația Modelelor – Alege Splendoarea la ANNE’S BRIDAL

Colecția noastră de rochii de mireasă stil “Printesa” este un adevărat spectacol al eleganței și diversității. Indiferent dacă îți dorești o fustă amplă cu dantelă delicată sau o rochie strălucitoare presărată cu aplicații sofisticate, ANNE’S BRIDAL te așteaptă să descoperi rochia visurilor tale în magazinul nostru. Fiecare model reflectă pasiunea noastră pentru frumusețe și rafinament, asigurându-ne că fiecare mireasă găsește ceva unic.

Atenție la Detalii – Arta Care Face Diferența

La ANNE’S BRIDAL, considerăm fiecare rochie de mireasă o operă de artă unică. Fiecare cusătură, dantelă, broderie și aplicație sunt atent selectate pentru a crea o capodoperă vestimentară. Croiul sofisticat al rochiilor “Printesa” nu doar subliniază frumusețea naturală, ci conferă și o aură fermecătoare, transformând fiecare mireasă într-o apariție memorabilă.

Comenzi Personalizate – Creații Unice pentru Mirese Unice

Dacă viziunea ta depășește limitele colecției noastre, ANNE’S BRIDAL îți oferă posibilitatea de a comanda o rochie personalizată. De la adăugarea de detalii specifice până la ajustarea designului, echipa noastră dedicată este aici pentru a crea o rochie unică, special pentru tine. În lumea noastră, fiecare mireasă are șansa să strălucească într-o creație cu totul aparte.

Timpul de Producție – Planificare Meticuloasă pentru Ziua Perfectă

Înțelegem că planificarea unei nunți necesită atenție la detalii, iar ANNE’S BRIDAL onorează această responsabilitate. Timpul nostru de producție este de aproximativ 4-5 luni și jumătate, cu posibilitatea de a adăuga timp suplimentar pentru ajustări (2-3 săptămâni). Astfel, fiecare mireasă are suficient timp pentru a se pregăti și a transforma ziua nunții într-un eveniment de neuitat.

Voaluri și Accesorii – Detalii Care Împlineșc Visul

ANNE’S BRIDAL nu oferă doar rochii de mireasă; avem și o gamă variată de voaluri și accesorii pentru a completa look-ul tău de mireasă. Fie că alegi un voal lung sau scurt, cu dantelă sau paiete, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a adăuga o notă suplimentară de eleganță și stil.

Date de Contact:

BUCUREȘTI:

  • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
  • Număr de telefon: 0730146499
  • Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 162 Demisol, Sector 5 (Intersecția Șoseaua Progresului – Calea 13 Septembrie)
  • Program: Duminica – Luni închis, Marți – Vineri 12:00 – 20:00, Sâmbătă 09:30 – 17:00.

TIMIȘOARA:

  • Adresa de email: contact@weddingdress.ro
  • Număr de telefon: 0741412888
  • Adresa: Bulevardul General Ion Dragalina nr. 24
  • Program: Luni – Vineri 10:00 – 18:00, Sâmbătă 10:00 – 15:00, Duminică închisă.

Te invităm cu căldură să ne vizitezi în magazinele noastre sau să ne contactezi pentru a programa o probă și a începe căutarea rochiei de mireasă stil “Printesa” a visurilor tale.

ANNE’S BRIDAL – Unde Eleganța Întâlnește Visul!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Galeria Noastra