ANNE’S BRIDAL – Destinatia Ideala pentru Rochii de Mireasa in Bucuresti

TAISSIA (1)

În inima capitalei României, unde tradiția și rafinamentul se împletesc în armonie, există un tărâm fermecat numit ANNE’S BRIDAL. Acest salon de rochii de mireasă din București este locul unde visul fiecărei viitoare mirese prinde aripi și se transformă în realitate. Aici, rochiile nu sunt doar simple piese de ținută, ci povești spuse de fiecare femeie care alege să-și îmbrace visul în ziua cea mare.

O Călătorie în Lumea Viselor și Eleganței

ANNE’S BRIDAL, situat pe Calea 13 Septembrie Nr 162, în sectorul 5, aduce în fața mireselor din București o experiență unică și de neuitat. Salonul se află la intersecția dintre Șoseaua Progresului și Calea 13 Septembrie, fiind ușor accesibil și oferind un spațiu elegant și primitor în care viitoarele mirese se pot bucura de o selecție remarcabilă de rochii de mireasă.

Colecții Exclusiviste și Branduri Internaționale

Universul mireselor a căpătat o nouă dimensiune odată cu colaborarea ANNE’S BRIDAL cu branduri internaționale de prestigiu, precum Milla Nova și Lorenzo Rossi. Aceste colaborări aduc în salon o varietate de modele, de la cele clasice și elegante la cele moderne și îndrăznețe. Fiecare rochie este o operă de artă, croită pentru a îmbrățișa frumusețea unică a fiecărei mirese.

Magazinul Ideal pentru Miresele Moderne

Cu sute de mirese fericite și ani de experiență în spate, ANNE’S BRIDAL se impune ca magazinul ideal pentru miresele moderne. Eleganța, stilul și noutatea sunt doar câteva cuvinte care definesc acest salon, unde visul devine realitate. Dacă te afli în căutarea rochiei perfecte, ANNE’S BRIDAL este destinația care îți va depăși așteptările.

Colecții de Rochii de Mireasă pentru Toate Gusturile

Indiferent de personalitatea și stilul tău, ANNE’S BRIDAL are o rochie de mireasă perfectă pentru tine. Fie că îți dorești o rochie romantică, delicată, senzuală, clasică sau excentrică, aici vei găsi cu siguranță rochia visurilor tale. Colecțiile pentru anul 2023 – 2024 includ rochii de mireasă simple, rochii în stil A-line, rochii scurte, rochii cu crăpătură pe picior, rochii de tip prințesă, rochii pentru miresele gravide, rochii boeme și rochii pentru miresele îndrăznețe.

Branduri de Prestigiu și Promoții Atractive

ANNE’S BRIDAL se remarcă prin colaborările exclusiviste cu branduri precum Milla Nova și Lorenzo Rossi, cunoscute pentru designul lor rafinat și experiența vastă în industria modei nupțiale. Salonul oferă, de asemenea, promoții atractive pentru rochiile de mireasă din colecțiile anilor 2023 și 2024, aducând astfel eleganța la prețuri accesibile.

Detalii Importante pentru Viitoarele Mirese

Dacă ești pe punctul de a începe călătoria în căutarea rochiei perfecte, ANNE’S BRIDAL vine în întâmpinarea ta cu informații importante:

Program de Funcționare – București

 • Luni: ÎNCHIS
 • Marți – Vineri: 12:00 – 20:00
 • Sâmbătă: 9:30 – 17:30
 • Duminică: ÎNCHIS

Adresa – București

Calea 13 Septembrie Nr 162, Demisol, Sector 5, București

Intersecția Șoseaua Progresului – Calea 13 Septembrie

Contact – București

Locație Timișoara: Bdul Gral ION DRAGALINA nr 24, TIMISOARA

Program:

 • Luni – Vineri: 11:00 – 19:00
 • Sâmbătă: 10:00 – 14:00
 • Duminică: ÎNCHIS

Email Timișoara: contact@weddingdress.ro

Telefon Timișoara: +40 741 412 888

Experiența ANNE’S BRIDAL în Detaliu

ANNE’S BRIDAL oferă nu doar rochii de mireasă de calitate superioară, ci și o experiență personalizată pentru fiecare clientă. Cu o gamă largă de mărci de renume mondial și consilieri pregătiți să ofere sfaturi și asistență, ANNE’S BRIDAL devine destinația preferată a mireselor din București și din împrejurimi.

Cum să Cumperi o Rochie de Mireasă de la ANNE’S BRIDAL

Indiferent dacă te afli la începutul căutărilor sau ai o idee clară despre ce îți dorești, ANNE’S BRIDAL te ghidează cu profesionalism și atenție la detalii. Dacă distanța este o problemă, poți explora opțiunea de a comanda online, iar echipa ANNE’S BRIDAL se asigură că experiența ta rămâne la fel de magică și satisfăcătoare.

De ce să Alegi ANNE’S BRIDAL?

Rochia de mireasă este mai mult decât o simplă piesă vestimentară; este o poveste spusă de fiecare femeie în ziua cea mare. ANNE’S BRIDAL își propune să contribuie la această poveste, oferind mireselor nu doar rochii elegante, ci și o experiență memorabilă. Motivele pentru a alege ANNE’S BRIDAL sunt clare:

 • Expertiză: Cu peste 2000 de mirese fericite, ANNE’S BRIDAL se bucură de o expertiză remarcabilă în domeniul modei nupțiale.
 • Colecții Exclusive: Colaborarea cu branduri de prestigiu aduce în salon colecții exclusive și modele deosebite.
 • Varietate și Accesibilitate: Colecțiile variate satisfac gusturile diverse, iar promoțiile atractive fac eleganța accesibilă.
 • Experiență Personalizată: Echipa ANNE’S BRIDAL oferă consiliere personalizată pentru ca fiecare mireasă să găsească rochia perfectă.

Încheiem această incursiune în universul ANNE’S BRIDAL, încurajându-te să descoperi frumusețea și rafinamentul în fiecare detaliu al acestui salon de rochii de mireasă din București. Cu o abordare atentă și pasiune pentru frumos, ANNE’S BRIDAL rămâne un loc de referință pentru viitoarele mirese care își doresc să strălucească în ziua cea mare.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Galeria Noastra